Solistul trupei timișorene Pandora, Dragoș Moldovan, a lansat o melodie nouă VIDEO

Solistul trupei timișorene Pandora, Dragoș Moldovan, a lansat o melodie nouă VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, solistul trupei timișorene Pandora, a lansat o nouă melodie numită „Superficial“, în cadrul proiectului lui solo. Muzica și textul piesei aparțin lui Dragoș Moldovan, la tobe se află Gabi Totan, la bass Ștefan Cașcaval, la voce și chitară Dragoș Moldovan, iar mixajul, masterul și înregistrarea au fost făcute în studioul timișorean Dspro, video-ul fiind realizat de Ana Moldovan.

Trupa lui Dragoș Moldovan este un proiect de muzică rock care reușește să îmbine toate subgenurile acestui stil muzical care l-au influențat.


Dragoș Moldovan, vocalistul formației de heavy metal din Timișoara, Pandora, a fost fascinat încă de mic de rockul aniilor ’80 adică Hair/Glam metal, fiind un mare fan al unor trupe ca Whitesnake, Motley Crue, Queensryche, Dio, Journey etc. În acest nou proiect al său a reușit să combine hard’n heavy-ul cu rockul alternativ, obținând în melodiile sale un sound asemănător ultimelor albume ale celor de la Pretty Maids sau Revolution Saints.Alături de el, în proiectul Dragoș Moldovan se află Ștefan Cașcaval și Gabi Totan, iar concertele susținute de ei până la ora actuală au avut parte de aprecierea publicului.

Trupa timișoreană Pandora a luat naștere la sfârșitul anului 2010 și a revenit în atenția publicului în acest an, după trei ani de pauză în formula Alin Stoenescu – chitară, Dragoș Moldovan – voce, Richard Ebner – tobe, Adrian Nițulescu – bas și Shimmy – chitară. Muzicienii au susținut câteva recitaluri care s-au bucurat de un feedback pozitiv din partea fanilor și pregătesc câteva înregistrări noi.

3 COMENTARII

  1. Zoli… cam „comercială” piesa… ??!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
    Moș Shimmy, ce dreacu faceti???? Heavy-Metal?? = unde?????? HAHAHAHAHA :)))))))))))))))))))))))))

    • Mai Mihai, daca ai fi fost atent putin, in articol e vorba de proiectul Dragos Moldovan. Total separat de Pandora. Dar te iert pentru „Moş” si ma bucur ca astepti heavy metal de la noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.