Un tânăr care a comis 18 infracțiuni în ultimele 6 luni, prins...

Un tânăr care a comis 18 infracțiuni în ultimele 6 luni, prins în timp ce conducea fără permis o mașină cu numere false

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 4 Timişoara au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani bănuit de conducerea unui autovehicul cu numere false şi fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, împotriva acestuia au fost probate 18 infracţiuni în ultimele șase luni.

„La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Timişoara au depistat în flagrant un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea pe strada Polonă din Timişoara un autoturism cu numere false şi fără a deţine permis de conducere.


În fapt, în urma investigaţiilor efectuate într-un dosar penal pe care îl aveau în instrumentare, poliţiştii au probat împotriva tânărului, 18 infracţiuni în ultimele 6 luni, respectiv: șase infracţiuni de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului) de la mai multe staţii de alimentare de pe raza municipiului Timişoara cât şi a comunei Ghiroda, șase infracţiuni de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, șase infracţiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals şi o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

1 COMENTARIU

  1. Să trăiască dom judecător,că o să îi dea drumul,nefiind pericol social,că așa merge justiția la noi.Daca vindea pătrunjel la colt de strada,era altceva,era periculos.Asa……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.