Intervenție dificilă a echipajelor de urgență, în pădure, pentru recuperarea unui motociclist...

Intervenție dificilă a echipajelor de urgență, în pădure, pentru recuperarea unui motociclist rănit

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la serviciul de urgență 112 a mobilizat Detașamentul de Pompieri Arad pentru o intervenție pe raza localității Ghioroc, în sprijinul echipajului din Șiria a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Misiunea pentru scoaterea unei persoane din pădure, victimă a unui accident de motocicletă, era una dificilă, mai ales că persoana rănită prezenta o posibilă fractură la unul din membrele inferioare.


Drumul spre locul incidentului este inaccesibil pentru ambulanță, astfel că ISU Arad a intervenit cu o autospeciala de teren 4×4, o autoșenilata 8×8 și 4 subofițeri.

Echipajele au ajuns la locul intervenției, iar deplasarea până la victimă se face cu autoșenilata, pentru că terenul nu permite deplasarea nici cu autospeciala de teren.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Victima a fost găsită și coborâtă pana la echipajul SAJ de către un echipaj de poliție care a urcat la victimă cu un localnic. Victima prezintă o fractura la picior și va fi transportata la Unitatea de Primiri Urgențe. Intervenția forțelor ISU nu a mai fost necesară”, a transmis ISU Arad.

Foto: Arhivă / ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.