Reîncepe lupta cu șobolanii și cu țânțarii, la Timișoara

Reîncepe lupta cu șobolanii și cu țânțarii, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

La Timișoara reîncepe lupta cu șobolanii și cu țânțarii. Primăria Timișoara informează că serviciile de deratizare pe domeniul public al orașului vor fi efectuate, începând de astăzi, de către firma Coral Impex SRL. De asemenea, în condiții meteo favorabile se vor realiza și serviciile de deinsecție terestră.

Conform reprezentanților municipalității, vor fi folosite patru substanțe, una cu scopul combaterii rozătoarelor, două pentru țânțarii adulți și una pentru larve.

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire; în caz contrar Primăria Municipiului Timişoara şi SC Coral Impex sunt absolvite de orice responsabilitate.


Menţionăm că substanţele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, a informat Primăria Timișoara.

Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat și dotat cu echipament de protecţie corespunzător.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort, au transmis reprezentanții instituției. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi între 500 și 1.000 de lei, iar cele juridice, între 1.000 și 2.500 de lei.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.