SCM Timișoara a câştigat în extremis pe terenul Stelei. Meciul s-a decis...

SCM Timișoara a câştigat în extremis pe terenul Stelei. Meciul s-a decis în ultimele secunde

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara a obţinut două puncte în prima deplasare a sezonului. „Leii” au fost conduşi în majoritatea timpului pe tabelă, dar au răsturnat scorul pe final şi s-au impus la limită cu 83-81!

Gazdele şi-au acontat primele două sferturi cu 25-18 şi 24-21.


Timişorenii au început să recupereze pe tabelă din sfertul al treilea şi înaintea ultimei pătrimi tabela „s-a strâns” la 61-56 în favoarea roş-albaştrilor.

Elevii lui Dragan Petricevic au ţinut aproape în ultimele minute şi au reuşit să preia conducerea când mai erau 58 de secunde pe ceas prin triţa lui Brown. Vragovic a egalat apoi cu 12 secunde rămase, dar Komatina de la „libere” a dus scorul la 83-81 în favoarea „leilor”. Steaua a mai avut zece secunde de atac, dar S. Jovanovic a ratat triţa şi amfitrionii nu au mai reuşit să arunce coşul prin care măcar să egaleze situaţia.

Cel mai bun marcator al bănăţenilor a fost Wiliam Franklin, care a marcat 19 puncte. La capitolul realizări el a fost urmat de colegii: S. Brown 14 puncte, Mirkovic 12, Pesakovic 10, Komatina 9, Dragoste 9, Gorgemans 4, Lazar 4 şi Coconea 2. Karlo Vragovic, cu 22 de puncte, a fost principalul marcator al Stelei şi al întâlnirii.

A fost a doua victorie a SCMT-ului în ediţia 2019-20, după cea din runda trecută, pe teren propriu cu Craiova. În etapa viitoare, luni, 4 noiembrie, de la ora 18.00, bănăţenii primesc vizita celeilalte bucureştene din elită, Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.