Eveniment inedit la Timișoara: concert Melting Dice și desene live cu Reinhard...

Eveniment inedit la Timișoara: concert Melting Dice și desene live cu Reinhard Kleist

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de cultură din Timișoara sunt așteptați la un eveniment inedit, care îi va aduce în fața publicului pe unul din cei mai cunoscuți artiști germani de benzi desenate Reinhard Kleist și pe membrii formației timișorene Melting Dice.

Reinhard Kleist este unul dintre cei mai cunoscuți artiști germani de benzi desenate. Artistul născut în 1970 s-a făcut remarcat prin volumul „Cash – I see a darkness” în 2006, care a fost tradus în 15 limbi.


De-a lungul anilor artistul a participat la workshop-uri în Mexic, Brazilia, Indonezia, China sau Canada. Acum doi ani artistul a repurtat succes internațional cu volumul „Mercy on me”, despre viața lui Nick Cave. În 2018 i-a fost acordat premiul Max și Moritz ca cel mai bun artist de benzi desenate german. Cu concertele de desene live el să vrea să formeze o conexiune specială între muzică și desen și să ofere o experiență cu totul nouă pentru publicul prezent.

Trupa Melting Dice s-a înființat în Timișoara în toamna anului 2014 și are în componență patru membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce). Anul 2015 a însemnat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip al trupei, la piesa „Inert”. Începutul anului 2017 a adus un nou single si videoclip – „Nu călcați pe soare”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează primul album: „Cord Cablu Creier”. Genul abordat de trupă este rock alternativ.

Evenimentul organizat de Centrul Cultural German Timișoara va avea loc joi, 7 noiembrie, de la ora 20, la D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.