SCM Politehnica a câştigat dramatic duelul de clasament cu Dunărea Călăraşi. Trei...

SCM Politehnica a câştigat dramatic duelul de clasament cu Dunărea Călăraşi. Trei goluri s-au marcat în ultimul minut

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi s-au impus azi la limită pe teren propriu în compania celor de la Dunărea Călăraşi. A fost 23-22 pentru SCM Politehnica după un final nebun, în care oaspeţii egalaseră când mai erau câteva secunde din dispută.

Echipa vizitatoare a avut un avantaj consistent în prima repriză. Au condus cu cinci goluri, dar treptat ecartul a fost scăzut de polişti.


Totuşi, la pauză Dunărea avea 12-10.

În repriza secundă timişorenii au fost conduşi cu o diferenţă asemănătoare până spre final. În minutul 50 s-a înregistrat egalitate, la fel şi în 58, când a Năstăsie a făcut 21-21. Dragaş şi-a dus colegii în avantaj în ultimul minute, pentru prima dată din minutul 6 al întâlnirii, dar ultimul cuvânt părea să-i aparţină lui Hantaru, care a egalat pentru călărăşeni. La ultimul fază însă acelaşi providenţial Milos Dragas a păstrat toate punctele pe Bega.

În urma acestui succes Poli, care a jucat în deschiderea rundei 11, a ajuns pe locul 9, cu 14 puncte strânse până acum.

SCM Politehnica (marcatori): Dragas 6 goluri, R. Şomlea 5, Pribanic 4, R. Năstăsie 2, Marjanovic 2, Cîmpan 1, Fenici 1, V. Milosevic 1, Băican 1;

SCM Politehnica şi-a aflat săptămâna aceasta adversara din optimile Cupei României. Handbaliştii alb-violeţi vor întâlni şi în această fază a competiţiei o divizionară secundă. Timişorenii vor juca pe terenul celor de la CSU Piteşti pe 8 decembrie, duel în manşă unică pentru accederea în sferturi.

În campionat pentru jucătorii pregătiţi de Pero Milosevic urmează deplasarea la ultima clasată, CSM Reşiţa, joc din etapa a 12-a, joc care va avea loc joi, 28 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.