Unul dintre candidații la președinția României, dat dispărut

Unul dintre candidații la președinția României, dat dispărut

1
DISTRIBUIȚI

Candidatul la președinția României, Ninel Peia, este dat dispărut, a anunțat, joi seara, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. Peia s-a cazat miercuri într-un hotel din Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon, susțin polițiștii clujeni.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază. candidatul la președinție din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joii, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României.


Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Ninel Peia a participat miercuri la Cluj-Napoca la o întâlnire electorală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.