Vino să dăm startul poveștilor de Crăciun, duminică, la Iulius Town Timișoara!...

Vino să dăm startul poveștilor de Crăciun, duminică, la Iulius Town Timișoara! (P)

0
DISTRIBUIȚI

Știi acele momente perfecte de Crăciun pe care le petreci în familie, în jurul bradului, la fel ca în paginile cărților cu povești? Te așteptăm să te bucuri de ele la Iulius Town, care, în luna decembrie, se transformă în tărâmul viselor.

Anul acesta, la Iulius Town, Crăciunul este despre dorințe împlinite! În rolurile principale – ursuleții de pluș. Acele personaje nelipsite din copilăriile noastre, care ne amintesc de bucuria de a dărui.


Te invităm duminică, 1 decembrie 2019, de la ora 18.00, să dăm startul celui mai frumos sezon din an. În luna decembrie, Iulius Town ți-a pregătit evenimente și decorațiuni desprinse din poveștile copilăriei.

Cum farmecul sărbătorilor este dat de ritmurile muzicale, în atmosfera de Crăciun ne vor conduce artiștii Filarmonicii Banatul. Invitați speciali sunt soliștii Georgiana Costea (Germania) și Kenneth Tracy Dale (USA), alături de dirijorul Voicu Gabriel (Germania). Astfel, publicul va putea admira bradul de Crăciun și luminițele în acordurile unor arii celebre.

În weekend-ul magic, copiii au parte și de o surpriză aparte. „Hocus – Pocus”! Atât de ușor vor fi uimiți de trucurile spectacolului de magie și ventrilocie. Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, obiectele apar și dispar, iar personaje haioase aduc hohote de râs. Iar micii patrioți vor realiza, la atelierele de creație de după spectacol, felicitări și stegulețe pentru Ziua Națională a României.

Pentru că decembrie este luna cadourilor, ne pregătim din timp la Târgul de Moș Nicolae, care se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 6 decembrie, la demisolul și parterul Iulius Mall. Un băț împodobit, o jucărie, bijuterii sau decorațiuni? Dacă nu știi ce să le oferi celor dragi, găsești propuneri vesele la târg.