Fabrica HELLA Timișoara angajează operatori producție (P)

Fabrica HELLA Timișoara angajează operatori producție (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai mare unitate de producție a HELLA România își deschide porțile pentru cei care vor să facă parte din industria viitorului.

Un mediu competitiv, în care calitatea umană și contribuția fiecărui angajat sunt apreciate – asta reprezintă fabrica HELLA din Timișoara. Cei care aleg să se alăture echipei de aici pătrund într-o mare familie, în care scopul final, acela de a păstra gradul de excelență câștigat la nivel global, se obține prin grija față de toți membrii săi.

Operatorii sunt temelia unității de producție, astfel că sunt întâmpinați într-un mediu curat și liniștit, în care efortul susținut este stimulat. Noii veniți se pot baza pe suportul colegilor și al conducătorilor de echipe.

Angajații fabricii HELLA beneficiază de un salariu atractiv, cu bonusuri și prime lunare, al 13-lea salariu, iar orele suplimentare sunt plătite dublu. La asta se adaugă tichetele de masă și tichetele cadou, precum și abonamente la o clinică medicală privată. Se asigură transport din Timișoara. În plus, angajații au 22 de zile de concediu pe an și primesc câte o zi liberă aniversară.

Dacă vrei să faci parte din echipa HELLA, sună la 0372881607 sau trimite CV-ul pe recruitment.hro@hella.com.

Pentru că în automotive există cerința fundamentală a nivelului ridicat de calitate, fiecare membru nou în echipă are parte de o pregătire specială, indiferent de funcția din cadrul companiei.

 Tehnologie cu viziune

Cu renume mondial în domeniul automotive, HELLA a venit în România în 2005, stabilind, în vestul țării, un standard înalt de producție și de dezvoltare a inovațiilor. În prezent, HELLA România înseamnă trei fabrici, la Timișoara, Arad și Lugoj, precum și trei centre de proiectare și dezvoltare, în Timișoara și Craiova.


Primele două unități realizează sisteme electronice de diferite tipuri, iar fabrica din Lugoj produce sisteme de iluminat și optice. Pe termen lung, compania se înscrie în tendințele viitorului, în această zonă: electrificare, conectivitate și conducere autonomă.

Fabrica HELLA din Timișoara, situată în zona Ghiroda, a fost construită în 2006, și a devenit, în scurt timp, un nume de referință pentru producătorii de mașini importanți din Europa. Peste 1.000 de oameni lucrează, în acest moment, în fabrica din care, în fiecare an, pleacă spre constructorii de automobile de top câteva milioane de componente. HELLA România are, în total, 4.300 de angajați.

La Timișoara, se produc zeci de piese și echipamente, de la actuatoare, la sisteme complexe de administrare a bateriilor, dar și pedale sau computerul auto. Este un mediu cu activitate neobosită: săptămânal, aici sunt fabricate 60.000 de unități.

HELLA pune preț nu doar pe dezvoltarea tehnologiei, ci și pe cea personală, a oamenilor săi. De aceea, și în fabrică, la fel ca în celelalte unități ale companiei, posibilitățile de dezvoltare profesională sunt considerabile.

Cei care aleg să-și construiască o carieră în HELLA România devin parte a unei echipe unite, puternice și deschise. Mai mult, intră într-o companie care crede în performanța cu forțe umane.

Dacă vrei să faci parte din echipa HELLA, sună la 0372881607 sau trimite CV-ul pe recruitment.hro@hella.com.