„Leii”, cu un pas în Final Four-ul Cupei: SCM Timişoara a câştigat...

„Leii”, cu un pas în Final Four-ul Cupei: SCM Timişoara a câştigat clar prima manşă cu Piteştiul

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara le-a făcut un cadou frumos suporterilor ei înainte de Revelion. În ciuda dificultăţilor financiare, echipa pregătită de Dragan Petricevic e aproape de o calificare în semifinalele Cupei României după ce s-a impus azi, în manşa tur, cu 91-66 în faţa celor de la BCMU FC Argeş Piteşti.

Fără Mirkovic, dar cu Dragoste, revenit după o accidentare ce părea iniţial mai gravă, gazdele şi-au impus jocul încă din primul sfert, încheiat cu un avantaj consistent: 24-7.


Diferenţa s-a mărit până la pauză, căci bănăţenii şi-au adjudecat şi sfertul 2. Meciul s-a reluat de la scorul 43-20 pentru SCM, care a cedat doar a treia pătrime, fără a-şi periclita însă şansele la un coşaveraj liniştitor.

Ultimele zece minute au fost abordate de la siguranţa unui +17. Mai mult, cifrele amfitrionilor s-au îmbunătăţit pe final, care vor trece în noul an cu un avantaj consistent înaintea returului din Trivale.

MVP-ul întâlnirii a fost americanul Sherwood Brown, cu 27 de puncte şi care a realizat un double double prin cele 10 recuperări realizate pentru „lei”. Komatina (18 pt.), Franklin (14), Pesakovic (12), Dragoste (8), Lazăr (6) şi Gorgermans (6) au fost principalii realizatori ai timişorenilor. De partea cealaltă, Justas Tamulis, cu 17 puncte, a fost principalul realizator al oaspeţilor.

Meciul retur e programat miercuri, 8 ianuarie, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.