PNL Timiș a stabilit cum va desemna candidații pentru Consiliul Județean Timiș

PNL Timiș a stabilit cum va desemna candidații pentru Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

cj timis

Nicolae Robu a anunțat că în interiorul PNL Timiș a fost stabilit modul în care vor fi desemnați candidații pentru consiliul județean. Astfel, potrivit edilului-șef, pe lista pentru CJ Timiș vor apărea persoane care au fost numite de Biroul Politic Județean, dar și de forul primarilor liberali.

„Nu am discutat încă subiectul privind desemnarea candidatului la Consiliul Județean Timiș.


Am discutat despre listă ca principiu și cred că formula pe care eu demult am agreat-o, a fost făcută de domnul primar Roman și mi s-a părut foarte rațională și rezonabilă, și de atunci, de foarte multă vreme am acceptat formula ca pe lista pentru consiliul județean să fie în alternanță oameni numiți de BPJ și oameni numiți de forul primarilor, dar sigur, tot cu votul BPJ, în final, conform statutului”, a explicat Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a precizat că i se pare în regulă ca fiecare zonă din județ să-și desemneze persoana care să o reprezinte din calitatea de consilier județean.

„Am considerat că e bine ca fiecare zonă din județ, printr-o înțelegere între primarii din acea zonă, să-și desemneze un om care să fie consilier județean. Mi s-a părut că este o propunere foarte rațională, de bun simț, până la urmă, și nu am avut nicio ezitare să spun că eu sunt de acord cu asta. Așa vom face aici, pentru că primarii sunt cei care interacționează cel mai mult cu consilierii județeni”, a detaliat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.