Centru SPA cu apă termală, ”lipit” de Timișoara. Undă verde pentru proiectul...

Centru SPA cu apă termală, ”lipit” de Timișoara. Undă verde pentru proiectul pe 11 hectare

0
DISTRIBUIȚI

Proiecte ambițioase pentru comuna Dumbrăvița, care, dacă s-ar concretiza, ar îmbunătăți inclusiv viața timișorenilor. În urma unei prime ședințe a Consiliului Local Dumbrăvița s-a dat undă verde, în unanimitate, pentru construirea unui bazin de înot olimpic, dar și a unui centru spa la cele mai înalte standarde.

În timp ce în Timișoara infrastructura sportivă este la pământ, la Dumbrăvița se fac deja primii pași concreți pentru construirea unui bazin la standarde olimpice.


„A fost aprobat cu voturi, în unanimitate, bazinul olimpic de înot la standarde europene, care nu există nici în Timișoara. Ca sursă de finanțare proiectul va fi depus la Compania Națională de Investiții. Sperăm să primim finanțare pentru acest proiect”, a declarat consilierul local Daniel Cionca, potrivit dumbravitatv.ro.

Și nu e doar atât. În viitorul apropiat la Dumbrăvița se pregătește și construcția unui centru de agrement. „Un alt proiect este un centru de agrement, un spa, în proximitatea lacului din Dumbrăvița, pe un teren de aproximativ 11 hectare. Discutăm de bazine de înot cu apă termală”, a specificat Daniel Cionca, potrivit aceleași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.