Cum circulă trenurile în acest an pe Semeringul Bănățean și care sunt...

Cum circulă trenurile în acest an pe Semeringul Bănățean și care sunt tarifele

0
DISTRIBUIȚI

semeringul banatean

Turiștii pot și în acest an să se plimbe cu trenul pe cea mai veche cale ferată montană din România, aflată în Banat. CFR Călători informează că pe ruta Oravița – Anina, supranumită și Semeringul Bănățean, circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care are în componență două vagoane, astfel: Regio 9695 Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11) și Regio 9694 Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37).

Și în acest an, CFR Călători percepe un tarif unic pentru călătoria pe calea ferată Oravița – Anina.


Și anume, prețul unui bilet este de 13,9 lei pentru o călătorie simplă, la clasa a 2-a, cu loc rezervat.

„Se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.). Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism”, a informat CFR Călători.

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.