Nesimțire fără margini la Timișoara: gunoaie abandonate cu roaba VIDEO

Nesimțire fără margini la Timișoara: gunoaie abandonate cu roaba VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Nesimțirea n-are limite, la Timișoara. Un bărbat a fost prins cu ajutorul camerelor de supraveghere, după ce și-a abandonat gunoaiele cu roaba, pe domeniul public. A fost identificat, amendat cu 3.000 de lei și pus să curețe mizeria pe care a lăsat-o în urmă.

Lupta cu cei care aruncă deșeuri pe domeniul public continuă la Timișoara. Cazurile nu se împuținează, în ciuda acțiunilor polițiștilor și a celor 20.000 de flyere de informare care au fost împărțite, referitoare la riscurile pe care și le asumă cei ce abandonează gunoaie.

Zilele trecute un bărbat a fost suprins de camerele de supraveghere, după ce a abandonat gunoaie, pe domeniul public, cu o roabă.


A fost identificat, amendat cu 3.000 de lei și pus să curețe mizeria pe care a lăsat-o în urma sa. Cazul a avut loc la intersecția străzilor Mihai Viteazul cu Virgil Madgearu.

Oamenii legii reamintescă că, pe lângă sancțiunile între 3.000 și 6.000 lei, cei depistați sunt obligați și să ia măsuri de igienizare a locației, iar în cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locația în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7.500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.