Ripensia a spart gheaţa în amicalele iernii. Întâia victorie din Antalya a...

Ripensia a spart gheaţa în amicalele iernii. Întâia victorie din Antalya a venit în compania unei echipe de primă ligă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Roş-galbenii au spart azi gheaţa în amicalele iernii. Ripensia Timişoara a învins în cel de-al doilea joc din cadrul stagiului turcesc prim-divizionara kosovară Flamurtari Priştina, scor 2-0.


Ambele goluri au fost marcate de tânărul Vlad Chera.

Echipa lui Alexandru Pelici a totalizat circa cinci ore fără gol la începutul pregătirilor. Prima reuşită a venit în partea a doua a meciului de azi din Antalya împotriva ocupantei locului 9 din prima ligă a statului Kosovo. Vlad Chera a beneficiat de respingerea greşită a portarului celor de la Flamurtari la centrarea unui alt junior, Benea, şi a punctat din şase metri. În mod inedit şi golul 2 al bănăţenilor a venit pe „traseul tinereţii”, Vasluian a trimis de de această dată spre poartă şi mingea a sărit din nou la Chera, care a realizat dubla.

Roş-galbenii au avut şi o bară prin moldoveanul Urvanţev iar singura ocazie notabilă a kosovarilor a venit cu zece minute înainte de final. La timişoreni nu a mai rămas atacantul ivorian Mohamed, despre care existau informaţii minime, şi care a fost utilizat doar 45 de minute în primul joc din cantonamentul de zece zile din Antalya.

Până acum în teste ripensiştii au mai înregistrat un eşec (0-1 cu Fortuna Becicherecu Mic), o remiză (0-0 cu Septemvri Sofia, L2 Bulgaria). Peste două zile elevii lui Pelici dispută un nou amical, contra Craiovei „lui Mititelu”, grupare care a învins ieri Rapidul.

Ripensia: H. Moldovan – Lungu, Apro (cpt), Hecsko, A. Macritchii – Stoi, V. Macritchii – Monea, Urvanţev, Sîrbu – Popovici. Au mai intrat: Dobre (din min. 46) – Popa, Tînc, Țieranu, Benea – Burdeț, Călin – Vasluian, Neagu, Chera (min. 57) – Golda (restul de jucători au fost utilizaţi din min. 60).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.