SCM Politehnica a fost învinsă în primul joc oficial din noul an....

SCM Politehnica a fost învinsă în primul joc oficial din noul an. Alb-violeţii au cedat la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Pero Milosevic a suferit un eşec în campionat pe terenul rivalei din Maramureş. Minaur Baia Mare s-a impus cu 33-31 în faţa lui SCM Politehnica Timişoara după ce a avut un singur gol avantaj la pauză.

Bănăţenii nu au început anul 2020 cu dreptul. După teste şi „recesiunea” înregistrată la nivelul lotului, Poli a fost învinsă la Baia Mare, unde a fost lipsită de serviciile lui Sadoveac, în covalescenţă, dar a optat în schimb pe căpitanul Fenici.

Prima parte a jocului din Maramureş a fost foarte echilibrată.


Poli a reuşit în minutul 20 după golul lui Şomlea să ducă scorul la 11-9 în favoarea ei după ce a fost condusă cu 9-7! La pauză însă gazdele au avut un avantaj de o reuşită: 14-13.

Repriza a doua a fost şi mai favorabilă băimărenilor, care s-au distanţa pe tabelă. Diferenţa a crescut la trei goluri înaintea ultimelor 15 minute iar maximul a fost atins cu şase minute înainte de final, când Nagy a marcat pentru 30-25.

În urma acestui eşec, SCM Poli, care în Cupă a obţinut accesul în careul de aşi, a rămas cu 23 de puncte şi ocupă doar locul 7 în Liga Zimbrilor după 15 partide disputate.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 9 goluri, Păiuş 5, Şomlea 5, V. Milosevic 3, Cîmpan 3, Fenici 3, Baican 3.

Următorul joc al alb-violeţilor va fi duminică, de la ora 17.00, pe teren propriu în compania Potaissei Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.