SCM Timişoara a debutat în Top 6 cu un eşec categoric în...

SCM Timişoara a debutat în Top 6 cu un eşec categoric în compania Oradiei

0
DISTRIBUIȚI

„Leii” din Banat au fost învinşi fără drept de apel de cei bihoreni în prima rundă a fazei a doua din elita baschetului românesc. A fost SCM Timişoara – CSM Oradea 61-83 după ce oaspeţii şi-au adjudecat trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii.

„Fraţii” orădeni i-au ajutat indirect pe timişoreni să ajungă în cele mai bune şase echipe, dar nu le-au acordat concesii alb-violeţilor în duelul direct din grupa roşie.


Primul sfert a fost câştigat mai greu, la o posesie de către vizitatori. Până la pauză însă CSM-ul şi-a mărit ecartul la 11 puncte (29-40).

Partea a doua a debutat nefast pentru bănăţeni, care la finele sfertului rămăseseră la 24 de puncte distanţă în spatele orădenilor. 20-18 a fost scorul ultimului sfert, singurul câştigat de SCM astăzi şi care a fost mai mult pentru conformitate.

Cel mai bun marcator al SCM-ului a fost Milos Komatina, autor a 19 puncte. El a fost urmat la acest capitol, dintre colegi de: B. Popa 11 puncte, Pesakovic 8, Franklin jr. 8, Dragoste 6, Lazar 4, Brown 3 şi Coconea 2. Pentru învingători Cătălin Baciu a fost coşgheter cu 15 puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează luni, 3 februarie, de la ora 19, jocul de pe terenul Stelei, care contează pentru runda a 2-a a fazei II din grupa roşie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.