SCM Timişoara a fost învinsă la scor la Oradea. „Leii din Banat”...

SCM Timişoara a fost învinsă la scor la Oradea. „Leii din Banat” au rămas devreme fără un jucător important

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a cedat fără drept de apel pe terenul celor de la CSM Oradea. Formaţia pregătită de Dragan Petricevic a fost învinsă la o diferenţă de 38 de puncte: 52-90.


În ciuda eşecului bănăţenii au şanse bune să obţină accesul în Top 6.

A doua clasată şi-a adjudecat clar primul sfert în duelul „leilor”: 27-15. Oaspeţii nu au mai putut conta apoi pe aportul lui Sherwood Brown, americanul-coşgheter al alb-violeţilor acuzând o accidentare. La pauză diferenţa era de 15 puncte între cele două (43-28).

Ecartul s-a mărit simţitor pe parcursul sfertului 3, câştigat chiar mai clar decât primul de către amfitrioni (27-13). Practic jocul a fost decis înainte de ultima pătrime, abordată tot cu succes de către CSM Oradea.

Cel mai bun marcator al SCM-ului a fost Pesakovic, cu 10 puncte, Franklin jr. 8 puncte, Gorgermans 7, Komatina 6, S. Brown 6, B. Popa 6, Dragoste 5 şi Lazar 4, au fost ceilalţi alb-violeţi care au punctat pe tabelă. Sean Barnette a fost coşgheterul Oradiei şi al întâlnirii, cu 16 puncte.

Următorul meci al „Leilor din Banat” va fi peste o săptămân, pe teren propriu, în compania Sibiului. Timişorenii au ajuns la opt eşecuri stagionale, dar sunt foarte aproape de asigurarea locului în Top 6 al elitei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.