Șeful USR Timiș anunță strategia cu care vrea să învingă politicienii ”consacrați”

Șeful USR Timiș anunță strategia cu care vrea să învingă politicienii ”consacrați”

2
DISTRIBUIȚI

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, a anunțat, astăzi, care este strategia pentru alegerile locale din acest an. Într-o postare pe Facebook, în care vorbește despre întâlnirile cu filialele din localități, Moș a scris că ” sunt o mulțime de probleme în județ. Dar pentru că este vorba de comunități mici, foarte greu ajunge să se afle despre ele.


Pe de altă parte, având filiale în 62 de localități am putut să aflu direct de la oamenii de acolo cu ce se confruntă. În multe situații cel mai talentat om de afaceri dintr-o comună este chiar cineva din anturajul primarului. Și multe astfel de localități sunt ținute practic ostatice din punct de vedere politic. Adică nu există nicio alternativă la politicienii locali ”consacrați”, iar oamenii trebuie să stea cuminți și să nu-i supere pe cei din conducere. Noi vrem să rupem cercul acesta în cât mai multe localități. Asta e strategia. Să vorbim despre problemele reale cu care se confruntă fiecare sat și comună din Timiș, și să venim cu propuneri credibile și pragmatice”.

Cristian Moș a avertizat că ”ne-am lăudat că suntem partidul managerilor de proiect și acum trebuie să demonstrăm aceste calități. Eu am făcut (și voi continua să fac) tot ceea ce îmi stă în putință să mă asigur că vom avea o propunere serioasă și competentă în fiecare localitate din județ. Nu le vom câștiga pe toate… dar în absolut toate vom ridica ștacheta electorală. Cine vrea să își păstreze scaunul va trebui să facă niște schimbări imediat și să promită multe schimbări pentru viitor”. Președintele USR Timiș a susținut că ”eforturile noastre nu vor fi risipite de jocul de putere de la nivel național”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.