Sfântul Ion este sărbătorit cu ritmuri techno la Timișoara

Sfântul Ion este sărbătorit cu ritmuri techno la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sub numele de Techno Ion, vineri 10 ianuarie, amatorii de sound-uri electronice sunt invitaţi la o petrecere specială pusă la cale de cei de la UnderTheIvy.

„2020 începe puternic și pe un beat techno. Fie că sunteți Ion sau John sau sunteți în căutarea unor ritmuri de calitate pentru a vă colora vacanța, vă invităm la întâlnirea noastră specială de techno.


Vom avea binecunoscutele noastre trupe spațiale responsabile de alinierea celor mai bune ritmuri pe un ritm cosmic“, spun organizatorii.

Unul din componenții „trupei“ care va asigura sound-ul acestei nopți este Drummer in Cosmos. Născut în 1982, artistul a fost fascinat de muzica electronică încă de pe vremea când a lucrat în magazinul de casete deţinut de un prieten. Seturile sale sunt un amalgam de techno și alte bunătățuri, iar printre petrecerile la care a mixat se numără episoadele derulate sub umbrela NightLong. Nazo este un alt personaj cunoscut pentru amatorii de petreceri cu muzică electronică din oraşul nostru, care a mixat printre altele și la maratonul „The 36 Call“, care s-a desfășurat în perioada 13 – 15 septembrie la Liceul Silvic din Timișoara. Ceilalți componenți ai trupei care va asigura distracția la Techno Ion sunt Lucas și Mere.

Evenimentul va avea loc la Park Place cu începere de la ora 23, iar intrarea este liberă până la miezul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.