IMAGINILE SĂLBĂTICIEI Tânăr, ”tocat” de bodyguarzi, în 6 minute, cu 51 de...

IMAGINILE SĂLBĂTICIEI Tânăr, ”tocat” de bodyguarzi, în 6 minute, cu 51 de lovituri de baston telescopic, pumni și picioare. Niciunul dintre agresori nu este cercetat la aproape două luni de la incident

3
DISTRIBUIȚI

 

Un tânăr de 22 de ani a fost bătut cu bestialitate în centrul Aradului de mai mulți angajați ai unor firme de securitate, dar la aproape două luni de la incident niciunul dintre agresori nu este cercetat, singurul arestat fiind agresatul, care este acuzat de tentativă de omor. Conform referatului de arestare întocmit de procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Răzvan Copăceanu l-a înjunghiat, în dimineața zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul ”Aladio”, pe unul dintre bodyguarzii firmei DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012 SRL. Acesta a vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a rănit cu mai multe lovituri, cu un cuțit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgență a victimei la spital. Copăceanu a fugit de la locul incidentului și a fost descoperit în centrul orașului de colegii celui agresat.

Imaginile, care au fost ridicate de anchetatori la câteva ore după incident, de la Mc Donald’s-ul din centrul Aradului, aflat peste drum de primărie, arată cum Copăceanu este bătut cu cruzime, chiar și când este inconșțient, inclusiv de victima sa. Deși în mandatul de arestare scrie că Răzvan Copăceanu l-a atacat pe bodyguard la ora 5,30, la aproximativ doi kilometri de locul unde au fost înregistrate imaginile, se vede cum acesta, la ora 5,10, ajunge în fața fast-food-ului, unde erau patru angajați, care stăteau de vorbă. Copăceanu este ajuns și din spate de patru bărbați, unul având un tricou inscripționat cu DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012, doi având geci cu inscripția Elite Bodyguard și unul îmbrăcat cu o geacă cu glugă, care încep să-l lovească cu bastoane telescopice în zona capului. Cel atacat încearcă să intre în fast food, dar este tras și trântit la pământ, după care este ”tocat” cu piciorele și bastonele telescopice în mijlocul trotuarului, iar unul dintre angajați de la DEY îi pulverizează spray iritant lacrimogen în ochi, deși era căzut la pământ și nu mai mișca.

Mai apare un angajat DEY, cel rănit grav anterior de Copăceanu, conform anchetatorilor, care-l lovește cu piciorul în față pe tânărul întins lat pe caldarâm în timp ce unul dintre angajații de la Elite și altul de la Dey îl lovesc, din nou, în mod repetat, cu bastoanele telescopice. În timp ce bodyguard-ul, care are sânge închegat pe brațul drept, cere apă și se așează, ceilalți stau în jurul celui căzut la pământ, iar unul dintre ei vorbește la telefon. Când victima mișcă mâna stângă primește instant o lovitură de baston. Mai apare un tânăr care-i dă și el, de mai multe ori, cu piciorul in față celui căzut la pământ. La un moment dat, doi dintre angajații DEY se intersectează și închid unghiul camerei de supraveghere în timp ce tânărul care vorbise la telefon se apleacă asupra victimei după ce anterior o întorsese cu fața-n sus. Pe imagini se observă, cum îi umblă în buzunarul drept al pantalonului. Cel rănit la mână se spală și se șterge cu mai multe șervețele de sângele coagulat de pe braț după care duce șervețele în zona abdomenului pe care se văd urme de sânge.

Mai apar alte două mașini din care coboară alți trei bodyguarzi care îl lovesc și ei pe cel care zăcea inconștient. La un moment dat, victima vrea să se ridice, dar este lovită din nou în față și cade lată. Se observă cum unul dintre cei care a venit printre ultimii, îmbrăcat cu o geacă gri, și care stătuse de vorbă cu bărbatul plin de sânge, își șterge mâna de pantalonii celui care era lovit în cap de rănit și de un coleg al său. După câteva secunde, cel rănit se întoarce brusc îl lovește pe cel căzut cu piciorul, după care cu pumnul și cu șervețelele pline de sânge pe care până atunci le avusese în zona abdomenului. Cel a cărui viață a fost pusă în pericol și care a fost transportat de urgență la spital, conform anchetatorilor, îi aplică o nouă serie de pumni, fiind luat cu greu de deasupra celui care zăcea inconștient.

La un moment dat apare un bărbat care-și ia pe el o geacă roșie, care vorbește cu bodyguarzii care se duc spre mașini în timp ce victima rămâne lată pe trotuar. Între timp, apare angajatul unei alte firme de pază care se apleacă asupra victimei și îi verifică pulsul, neștiind ce s-a întâmplat, în timp ce bărbatul cu geacă roșie se apropie de el. Apare și unul dintre agresori, care începe să vorbească la telefon. După câteva minute apare un echipaj SMURD, iar unul dintre bodyguarzii agresori îi verifică victimei inconștiente buzunarele. Apare și un echipaj de Poliție, iar bodyguardul reia pipăirea celui care zăcea lat în prezența agenților, care au sosit la locul incidentului extrem de relaxați. Polițiștii fac și ei o percheziție sumară, fără a găsi nimic, după care unul dintre ei dă mâna cu unul dintre cei care-l ”tocaseră” pe Copăceanu. După ce este pus pe targă, bodyguardul îl mai ”percheziționează” pe Copăceanu și găsește cuțitul, după care cel bătut este dus la spital și el.

Imaginile suprinse de camera de supraveghere arată că, în numai șase minute, Răzvan Copăceanu a încasat 51 de lovituri cu bastoane telescopice, picioare sau pumni în cap, peste glezne, degete, în ficat sau coaste. Până acum, niciunul dintre agresori nu a fost pus sub acuzare, deși anchetatorii au aceste imagini din 29 decembrie 2019. Cel bătut cu bestialitate, Răzvan Copăceanu, a fost, inițial, arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzația de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

Firma DEY BODYGUARD INTERNATIONAL a fost înființată în 2013, conform unui articol publicitar, de Daniel Leș, aici fiind ”aşteptaţi tinerii care doresc să intre în „familia Dey Security”, una care oferă încredere şi siguranţă pe toate planurile”. Compania de pază asigură securitatea multor firme din Arad și obiective publice.

Figură cunoscută a lumii interlope din Arad, Daniel Leș a fost arestat pentru sechestrare de persoană, iar angajați ai firmei sale au fost arestați, în 2018, după ce au snopit în bătaie un bărbat într-un club.


La firma sa au fost angajați, conform informațiilor apărute în presă, celebrul interlop arădean Uțu Rohozneanu și, recent, comisarul șef Nicolae Bătrân, fostul adjunct al șefului IPJ Arad, proaspăt pensionat care a coordonat, inclusiv, activitatea polițiștilor de la Serviciului investigații criminale sau de la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

ATENȚIE! IMAGINI EXTREM DE VIOLENTE CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

3 COMENTARII

  1. Alianța………… Vestului Sălbatic!!!!!!!!!!………..,,, vor Robu și Falca să o implementeze ce sa întâmplat în Arad se întâmplă și în Timișoara în cârdășie cu polițiști, procurori, și judecători uniiiii!!!!??????.

    Aceasta este România Normală…..

    In 2020 trăim într-o țară în care primarii fac ordine și sunt în cârdășie cu Mafia, lumea interlopă care sub paravan de firma securitate fac legea în oraș……..

    Noi votam PNL!!!!!!!!

    Păcat că nu la luat Dumnezeu pe Falcao la el!!!!! Nici acolo nu la primit dar în schimb este ales în Parlamentul European…….

    Doar Dumnezeu mai poate să facă ordine în aceasta țară cu atâta corupție și inegalități făcute de cei care sunt la conducere…. Poliție, Parchet, Instanțe de Judecata care ar trebui să împartă dreptatea în mod corect, dar unii din judecători sunt cum sunt……. Sper și îmi doresc, ma rog la Dumnezeu sa i vadă și cred că vor răspunde în fața Lui, unde și de unde nu mai pot scăpa sau să facă combinații….

    Doamne Ajuta!!!!!!

  2. Politia nu misca un deget oricum…. Bodyguarzii zilei de azi sunt doar paravan pentru criminali, dealeri de droguri, prostitutie etc… normal ca erau hotarati sa il omoare apoi da declare s-a impiedicat:)) se practica… si cum toate activitatile mentionate mai sus sunt conduse si implementate de politia romana, nimeni nu pateste nimic. Eventual baiatul acela este ucis in arest de gardieni, militieni sau alti tovarasi ai bodyguarzilor… RIP

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.