Patru hoți, prinși în ultimele două zile, după furturi comise la Timișoara

Patru hoți, prinși în ultimele două zile, după furturi comise la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Autorii a trei furturi reclamate la Timișoara în ultimele două zile au fost depistați și prinși de polițiști. Atacurile au fost date fie asupra magazinelor, fie asupra autoturismelor parcate pe raza orașului.

Într-unul dintre cazuri, un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 5 Timișoara.


În noaptea de 24 spre 25 februarie individul a fost prins în flagrant când sustrăgea 20 de litri de combustibil din rezervorul unei mașini ce aparține unei societăți comerciale.

Pe numele său polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Într-un alt caz, un bărbat de 44 de ani, recidivist, a fost depistat ieri, 25 februarie, după un furt comis în 14 februarie. Acesta a sustras 400 de lei dintr-o poșetă, într-un magazin de pe strada Circumvalațiunii.

Astăzi, cu jumătate de oră după miezul nopții, doi tineri de 14 ani au fost prinși de polițiștii Secției 1 Timișoara la scurt timp după ce au spart geamul unui autoturism parcat, iar din interiorul său au furat un portofel ce conținea documente personale și 3.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.