Polițist de frontieră, ridiculizat de un tânăr pe care încerca să-l imobilizeze....

Polițist de frontieră, ridiculizat de un tânăr pe care încerca să-l imobilizeze. Ce i-a „urat” după ce a reușit să fugă VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

Un agent al poliției de frontieră a scăpat printre degete un bărbat pe care încerca să-l rețină.


Totul s-a petrecut în satul timișean Comloșu Mic, aproape de granița cu Serbia, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În clip se vede cum polițistul de frontieră încearcă să-l imobilizeze pe tânăr, însă la un moment dat acesta profită de neatenția agentului și o zbughește la fugă pe șosea. În timp ce se îndepărtează de polițist, bărbatul îl „gratulează” cu o înjurătură care poate fi auzită în clipul postat pe Facebook.

10 COMENTARII

  1. Ce păcat ca nu a trecut un camion măcar cu 100km/h când a „zbughit-o” tânărul la fugă… Asistat social cu apucături de ninja și drogați cu abilități de cameramani în mașina aia… ‍♂️

  2. Si ce e asa de interesant incat sa apara pe Press Alert? Asta plake la romani, barfa, mistou’, caterinka, vrăjala etc rupti in cur cu stomacu gol. Vai de steaua noastra de jos pana sus, de la maturatori pana la politisti si pana la voi jurnalistii care tot pe bombardeala o ardeti. Frumos sa moara familia mea de nu….

  3. In alte state civilizate populația ajută polițiștii in indeplinirea atributiilor de serviciu pentru că aceștia îndeplinesc un serviciu public , in slujba tuturor, nu in interesul privat al polițistului sau al instituției. In același timp, fapta de a nu reactiona in sprijinul poliției si, mai mult, persiflarea sau impiedicarea politiei in timpul unei astfel de situații se poate considera favorizarea infractorului si se pedepsește ca atare.

    • Nah bine, bravo, ce vrei cu romanii, de unde atata minte. Vorbim de state civilizate, nu de Ro. Pana la civilizatie mai avem drum luuuung. Spirit civic…basme tata.

  4. Nu jigniți agenții de poliție. Păcăliciul ăsta din imagini are 3 ani făcuți la Academia de Poliție (doar cu prezența probabil), e subinspector, nu agent. Ba chiar coordonator de tură, un incapabil, nici pe el nu se știe coordona. Iar când singura ta dotare sunt ochelarii de soare e greu să imobilizezi și să încătușezi pe unul de 30 kg ud și cu televizorul în brațe, darămite să mai și fugi după el să-l prinzi după ce-ți dă să sugi.

    • Coordonator de tura? Bravoo colegule, asa ii vinzi pe toti din jurul tau? Inseamna ca esti un om de baza al acelei institutii. Tipic romanesc…probabil ai vrut sa ajungi si tu un ofiter si te-au mirosit aia ca esti un fel de papagal vopsit si tu si te-au respins. Asa-i? haaaaai zi :))))))

    • Dacă nu-l cunoști să știi ce-i poate capul de ce să faci afirmații aiurea? Și îmi accept statutul de „fraier”(agent), atribuții mai puține, dar măcar făcute mai bine, nu merită să mai visezi la stele când se apropie pensionarea.

  5. Sa prinzi pensia cum l-a prins el colegul pe țigan! Nu v-ați saturat sa fiți lingăi și sa stați tot la umbră!? Sper din tot sufletul sa nu fim colegi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.