Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip VIDEO

Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean Nadayana a lansat recent un nou videoclip,pentru melodia „Echoes of Now”. „Viața… un flux de momente pe care le-am putea numi bune sau rele, fericite sau triste. În timp ce acest scenariu continuu continuă, în «Acum» se află poarta către eternitate. Bucurați-vă de fiecare clipă și amintiți-vă să aduceți mulțumiri și binecuvântări pentru Atotputernicul! Mulțumesc tuturor că mi-ați dat o parte din viață într-un mod văzut sau nevăzut“, este descrierea acestei melodii.

Printr-o expresivitate autentică, o amprentă originală și carismatică, Nadayana translatează vocile angelice ale unor instrumente muzicale exotice și rare precum Pantam/ Handpan și Gong într-un momentum, într-o experiență care transcende granița dintre artist și sunet.


Remarcându-se cu clipuri video ale unor piese de o sensibilitate rară precum „Towards the Light” și „With You”, Nadayana este un proiect muzical unic fiind luat de referință în domeniu și recunoscut mondial. Pasiunea pentru teatru și film i-au adus multe colaborări printre care și cu binecunoscutul regizor și coregraf Răzvan Mazilu la piesa Cartea Junglei în cadrul Teatrului German de Stat. De asemeni, în anul 2016, Nadayana a primit o nominalizare la Idyllwild Internațional Festival Of Cinema în Los Angeles, California pentru coloana sonoră a filmului „The Boatman”.

Fondat de Claudiu Lazarciuc – compozitor şi performer la hang (aka hang drum) şi handpan din 2010, iar la gong, din 2014, şi Iulia Lazarciuc, producător, director artistic şi muză, proiectul timişorean a lansat primul album „Nine” în primăvara anului 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.