Războiul pentru funcția de primar al Timișoarei la PRESSALERT LIVE – contre...

Războiul pentru funcția de primar al Timișoarei la PRESSALERT LIVE – contre între susținătorii lui Fritz și Orza

4
DISTRIBUIȚI

Discuții încinse în studioul on.set, la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde invitați au fost parlamentarii Nicu Fălcoi (USR), respectiv Marian Cucșa (Forța Națională). Cei doi au vorbit, printre altele, despre persoanele pe care le susțin pentru a câștiga Primăria Timișoara.

Inițial Cucșa a încercat să-l șicaneze pe Fălcoi, spunându-i că Dominic Samuel Fritz, candidatul USR pentru Primăria Timișoara, a făcut de fapt un blat cu Nicolae Robu, însă senatorul USR nu a căzut în plasă, aprobându-l ironic. În sfârșit, Nicu Fălcoi a subliniat că-l susține pe Fritz și a motivat de ce. „Ceea ce propunem noi la locale nu e doar schimbarea unor oameni cu alții, ci schimbarea unor mentalități, de a face un alt fel de politică. Acesta este mesajul cu care venim. Sunt ferm convins că vom câștiga, candidatul nostru va deveni primarul Timișoarei. Am mai bătut o dată PNL în Timișoara. Nu va fi ușor, știm, suntem conștienți, încercăm să fim pragmatici și știm că un primar în funcție pleacă cu prima șansă datorită notorietății pe care o are”, a spus Nicu Fălcoi.

Deputat Forța Națională, un partid afiliat grupului PSD, Marian Cucșa a menționat că-l va susține pe candidatul independent, Adrian Orza.


„Cred că Timișoara a trecut prin multe etape și experimente. Vedem că Robu a călcat în picioare tot ce e de valoare în Timișoara și consider că orașul are nevoie de un expert, de un om care a dovedit ce poate să facă. Iar Orza este cel mai bun candidat, care a demonstrat în administrația Ciuhandu că a avut proiecte mari și s-a văzut efecul lor. De altfe, e singurul care intră într-o competiție reală cu Robu”, a spus Cucșa, făcând din nou aluzie la faptul că Dominic Samuel Fritz de la USR nu s-ar duela „pe bune” cu Robu.

Marian Cucșa a încercat să lase de înțes, subtil, că un alt minus al lui Dominic Samuel Fritz în reprezintă faptul că nu este din Timișoara, moment în care Fălcoi i-a luat apărarea. „Ba da, este din Timișoara, din 2003”, a spus senatorul USR, iar replica a venit repede din partea lui Cucșa: „OK, deci nu este din Timișoara”.

Cei doi au continuat contrele, iar Fălcoi a îndrăznit să spună că „Dominic va câștiga alegerile pentru Primăria Timișoara. E un candidat foarte bun care va readuce Timișoara acolo unde este locul, un reper pentru întreaga Europă. Timișorenii trebuie să înceapă să se vadă din nou în acea postură, de oameni care dau trendul în Europa”, a menționat Fălcoi.

Asta deși, după cum a recunoscut și senatorul USR, Dominic Samuel Fritz nu stă prea bine la capitolul notorietate, un lucru cunoscut și printre contracandidații săi. „Notorietatea lui Dominic crește în fiecare zi. Trebuie să se facă cunoscut, îi lipsește notorietatea”, a conchis Nicu Fălcoi.

4 COMENTARII

  1. Interesant este cine sunt sustinatorii candidatilor, invitati in emisiuni. Oameni ai sistemului care, prin comisiile din care fac parte in parlament(SRI si SIE), ,,controleaza” activitatea sistemului. Uitati-va la CV-ul lui Cucsa. Dupa ce a terminat facultatea, cativa ani nu are nimic in CV iar apoi deodata e pus presedinte la o asociatie, in consiliul de administratie(pus de consiliul judetean Timis) si director la o firma. Cine, fara experienta, e pus presedinte, director, in consilii de administratie pus chiar de stat daca nu un om cu sustinerea sistemului. Falcoi ne spune de altfel de politica ? El traseistul, fost mare mahar in partidul M10 a lui Macovei(Basescu). El face altfel de politica in partidul ,,onestilor netraseisti USR” ? Din pacate, noi cetatenii ascultam la acesti oameni ai sistemului ticalosit, cu mari functii, care nu au facut nimic impotriva ilegalitatilor savarsite de autoritatile publice din Timisoara dar ne invata cu cine sa votam.

  2. Orza a avut șansa să arate ce poate că viceprimar. In afară de jurizări la concursurile.de.miss unde îl bagă Ciuhandu, doar doar aici găsi nevasta, cu altceva nu știu să fii strălucit.
    Acu e și mai penibil, susținut de PSD, după ce îl declară pe Coposu modelul său de om politic.
    Lipsa de coloana, dsa le bati la porți upă ce i-ai înjurat ani la rând pe PSDisti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.