Un bărbat s-a înjunghiat în gât și și-a dat foc la casă

Un bărbat s-a înjunghiat în gât și și-a dat foc la casă

0
DISTRIBUIȚI

 

Un bărbat din localitatea Turulung, județul Satu Mare, s-a înjunghiat, ieri după amiaza, în zona gâtului și și-a dat foc la casă, în prezent fiind internat în spital împreună cu fiul său, ambii cu intoxicație cu fum.

Potrivit ISU Satu Mare, pompierii au reușit, duminică, să stingă incendiul care a cuprins trei încăperi și podul casei.

„Pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung iar la locul evenimentului au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției deoarece prin apelul la numărul 112 s-a anunțat că proprietarul casei ar fi recurs la autoincendiere.


Forțele de intervenție au reușit să imobilizeze bărbatul, apoi situația a fost preluată de către pompieri. Aceștia au intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor din trei încăperi și din podul imobilului”, se arată în comunicat.

Reprezentanții ISU Satu Mare au subliniat că starea bărbatului a fost evaluată de către echipajul de terapie intensivă de pe ambulanța SMURD TIM, acesta având și o rană înjunghiată la gât și o ușoară intoxicație cu fum.

„În urma evenimentului, și fiul victimei a suferit intoxicare cu fum și a fost preluat de un echipaj SAJ. Ambele victime au fost transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor. Cauza probabilă a incendiului este foc pus intenționat de către proprietar în trei încăperi și în podul casei”, au precizat pompierii.

În urma incendiului a ars acoperișul de lemn în întregime și s-au degradat doua camere și bucătăria, inclusiv mobilierul și obiecte textile, precum și aparatura electrocasnică din interior.

Surse judiciare au declarat că bărbatul are 62 de ani și a fost încătușat de polițiștii prezenți, urmând să fie audiat în legătură cu faptul că și-a incendiat casa și a vrut să se sinucidă, tăindu-se în zona gâtului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.