Un șofer fără permis, aflat la volanului unui Maserati, a provocat un...

Un șofer fără permis, aflat la volanului unui Maserati, a provocat un accident în timp ce era urmărit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer aflat la volanului unui Maserati a fugit de polițiști și a provocat un accident în timpul urmăririi, pe șoseaua dintre Timișoara și Arad.

Conform aradon.ro, evenimentele s-au petrecut sâmbătă după masă, în jurul orei 18. Localnicii din Vinga le-au spus jurnaliștilor că autoturismul a circulat cu viteză foarte mare în localitate, fiind aproape de a-i accidenta pe unii oameni aflați pe stradă.


A intrat pe DN69 de pe o stradă lăturalnică, virând cu greu la stânga spre Arad. Conform martorilor, mașina era un Maserati cu numere de înmatriculare străine, iar polițiștii aveau informații că șoferul nu ar deține permis de conducere.

„Astăzi, polițiștii din Vinga au depistat un autoturism în trafic, despre al cărui conducător existau informații că nu ar deține permis de conducere. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului care s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism pe DN69. Pentru a evita un impact frontal, un autovehicul care se deplasa din sens opus a acționat mecanismul de frânare, fiind tamponat din spate de un alt autoturism, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanei bănuită de conducere fără permis și luarea măsurilor legale”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.