Migranți din Siria, Irak, Egipt și Palestina, prinși în timp ce încercau...

Migranți din Siria, Irak, Egipt și Palestina, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera de vest, ascunși într-un camion

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Arad au descoperit ascunși în interiorul unui camion încărcat cu role textile 20 de cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară pe la frontiera de vest.

Luni dimineață, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 50 ani, la volanul unui camion înmatriculate în Turcia.


Șoferul transporta role textile pe ruta Turcia – Polonia. Poliţiştii de frontieră au controlat camionul, iar în compartimentul marfă au găsit, printre marfa transportată, douăzeci de persoane.

Persoanele în cauză sunt din cetăţeni din Siria, Irak, Egipt și Palestina, grupul fiind format din 17 adulți şi trei minori, solicitanți de azil. De asemenea, s-a mai stabilit că adulţii, toți bărbați, au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar minorii între 13 şi 16 ani, și intenţionau să ajungă în vestul Europei.

Șoferul e cercetat pentru trafic de migranți, iar cei 20 pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.