Mărțișor muzical din partea legendarului Călin Pop VIDEO

Mărțișor muzical din partea legendarului Călin Pop VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Călin Pop a lansat astăzi, 2 martie, un nou videoclip la piesa „Undeva“, o creație de referință a albumului cu același nume care autorul consideră că îl reprezintă cel mai bine. Videoul a fost realizat de Adrian Torjoc, având ca producator Torastudio, iar piesa este conform mărturisirilor proprii „mărțișorul vostru special de azi“.

Legendarul solist şi-a început cariera printr-un concert Celelalte Cuvinte care a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981 și a lansat deja câteva materiale discografice solo.


Anul trecut, după cinci ani de pauză, formația Celelalte Cuvinte a lansat un nou album, care poartă numele de „Electric Live“. Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani. Concertul de lansare a discului a avut loc la clubul Quantic din București și a inclus și un recital în Timișoara exact în ziua de 13 decembrie, la fix 38 de ani de la înființarea trupei Celelalte Cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.