Prostia autorităților – anunță suspendarea cursurilor la un liceu din Timișoara din...

Prostia autorităților – anunță suspendarea cursurilor la un liceu din Timișoara din cauza coronavirusului, fără a anunța oficial numele

1
DISTRIBUIȚI

Autoritățile din Timiș continuă seria gesturilor penibile – astăzi au anunțat suspendarea cursurilor la liceul unde învățau cei doi elevi descoperiți cu coronavirus, dar fără a anunța, oficial, numele instituției de învățământ.

După ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a luat ” în unanimitate, hotărârea de suspendare a cursurilor la unitatea școlară, pentru moment, în perioada 9-11 martie.


Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unități de învățământ.Trebuie menționat că, la clasa unei au fost pozitivați cei doi elevi, cursurile rămân suspendate pe o perioadă  de  14 zile”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș. Vă reamintim că elevii învață la Liceul de Industrie Alimentară din Timișoara.

De asemenea, s-a decis ca inspectorul școlar general al județului Timiș, doamna profesor Aura Danielescu, să convoace o întâlnire cu toți directorii de școli din județul Timiș, pentru a le solicitta să doteze toate unitățile de învățâmânt cu materiale dezinfectante. În plus, s-a decis ca Inspectorul școlar general al județului Timiș să înceapă, de luni, controale în toate unitățile de învățământ din județ pentru a vedea dacă au fost dotate cu materialele dezinfectante. La rândul lor, directorii de școli vor trebuie să prelucreze cu profesorii și elevii materialele informative destinate prevenirii infecției cu COVID 19.

Prefectura Timiș a trimis tuturor unităților administrativ-teritoriale și Consiliului Județean Timiș o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziția materialelor dezinfectante.

 

1 COMENTARIU

  1. Suntem așa de penibili ca recunoaștem prin Comunicate oficiale ca nu exista săpun in băile de la școli. Adică in mod normal nu îndeplinesc condițiile legale de igiena. Teoretic nu ar trebui sa funcționeze. Suntem tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.