Încă un eşec în Grupa Roşie: SCM Timişoara a recuperat multe puncte,...

Încă un eşec în Grupa Roşie: SCM Timişoara a recuperat multe puncte, dar tot a pierdut cu Dinamo acasă

0
DISTRIBUIȚI

„Leii” au un parcurs din înfrângere în înfrângere în Top 6 până acum. SCM Timişoara a avut un adversar accesibil în seara aceasta, dar tot nu a reuşit să se impună după ce a recuperat puncte importante şi a condus-o spre final pe Dinamo. Bucureştenii s-au impus cu 91-87 în faţa bănăţenilor.

Meciul de după mica pauză competiţională a fost foarte echilibrat la început, fapt reflectat şi în scorul primului sfert: 23-26. Bănăţenii au pierdut însă clar sfertul 2 şi astfel Dinamo a dobândit un ascendent important pentru partea a doua a jocului.

Sfertul 3 a început de la scorul de 51-39 pentru oaspeţii bucureşteni, dar SCM-ul nu a cedat şi a recuperat multe puncte înaintea pătrimii finale.


Pesakovic şi-a adus echipa la doar un punct distanţă (65-66), la fel şi Lazat (67-68) în debutul sfertului 4, dar a urmat o nouă perioadă bună pentru Dinamo sau mai slabă pentru „lei”. Totuşi, după un +6 al vizitatorilor, cu mai puţin de cinci minute rămase din meci, triţele lui Komatina a făcut ca tabela să indice egalitate (78-78 şi 81-81). Mai mult, Mirkovic a repetat figura colegului şi a punctat cam din acelaşi colţ pentru 84-81. Finalul a fost pe muchie de cuţit, cu dinamoviştii revenind pe tabelă şi au avut chiar un +5 „sănătos” cu zece secunde rămase pe ceas. Coşul lui Dragoste de trei puncte cu 3,3 secunde până la final a animat până la maxim partida, dar strategia disperată nu a dat roade şi Dinamo s-a impus la patru puncte diferenţă.

Cel mai bun marcator al SCM-ului a fost Troy Franklin jr., autor a 19 puncte. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Komatina 17 puncte, Brown 13, Pesakovic 13, Mirkovic 10, B. Popa 6, Lazar 6, Dragoste 3. Pentru oaspeţi Ousmane Barro a fost coşgheter cu 19 puncte.

Următorul meci al „leilor” va fi tot pe teren propriu, duminică, 8 martie, de la ora 18, în compania celor de la CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.