SOLIDARITATE Sprijin important acordat de Spitalul Judeţean Timişoara pentru omologii din Reşiţa

SOLIDARITATE Sprijin important acordat de Spitalul Judeţean Timişoara pentru omologii din Reşiţa

1
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara a donat mai multe echipamente de protecţie pentru medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.


Printre materialele care au sosit la omologii din Caraş-Severin se numără 30 de costume de biosecuritate, 30 de perechi de ochelari, 20 de perechi de botoșei de protecție, precum şi măşti medicale de protecţie.

Solidaritatea de care au dat dovadă vecinii bănăţeni a fost apreciată de DSP Caraş-Severin, mai ales în condiţiile în care spitalele din Timişoara sunt foarte solicitate în perioada pandemiei de coronavirus.

„Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean de Urgenţă al județului Caraș-Severin, mulțumește, în acest sens, pentru prietenia, amabilitatea și promptitudinea managerului Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, dr. Pătrașcu, și a dr. Dorel Săndesc, șeful secției ATI, pentru gestul domniilor lor, în condițiile în care lumea spitalicească timișoreană e confruntată, la rândul ei, cu probleme deosebite în această criză”, se arată în comunicatul DSP Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.