Casa de Cultură Timișoara a cumpărat, în plină criză COVID 19, umbreluţe...

Casa de Cultură Timișoara a cumpărat, în plină criză COVID 19, umbreluţe colorate de 35.000 de lei. Robu: „Lăsaţi populismele astea”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a fost iritat, astăzi, de întrebarea unui jurnalist legată de achiziţia a 1.700 de umbrele colorate de decor stradal de către Casa de Cultură, contractul fiind atribuit pe SEAP în urmă cu trei zile, în plină pandemie de coronavirus. În acelaşi timp edilul susţine că nu are prea multe informaţii despre acest subiect.

„Vreţi să punem lacătul pe Casa de Cultură, ce legătură are, se pregăteşte pentru vremurile bune care vor veni.


Credeţi că s-au luat 35.000 de lei de la Spitalul Victor Babeş ca să se ia acele umbre. Erau contracte mai vechi care trebuiau onorate. Nu ştiam, că eu nu dau banii punctual pentru ceva anume. Şi nu e exclus nici să nu fie cumva banii pentru anul trecut, pentru ce s-a folosit anul trecut. Bani plătiţi cu întârziere. O să vedem. Lăsaţi populismele astea! Viaţa merge înainte. Unele lucrurile trebuie să se întâmple. Nu putem să închidem totul. Ar fi vai de noi dacă am face asta. Nu se pun umbrele acum. Ar fi ultra-jenant să pună acum umbrelele colorate pe Alba Iulia, nu se pune problema, dar sunt proceduri lansate. Aici cred că e vorba despre plăţi făcute în contul alte… nu ştiu, nu vreau să vorbesc prostii. Nu sunt informat, mă voi informa şi voi spune. Pot să spun că nu s-a luat un leu de la spitale”, a răspuns Nicolae Robu.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu s-a luat un leu de la spital ba idiotule dar banii aia puteau sa mearga acolo. Contracte ce trbeuiau onorate? din nou, idiotule, fiecare contract are o clauza de forta majora cum e acum. deci nu era chiar vital sa se plateasca acum mizeriile alea colorate. idiotule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.