Trei noi spectacole oferite online de Teatrul Național Timișoara. Vezi programul

Trei noi spectacole oferite online de Teatrul Național Timișoara. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1438280564">

În această săptămână de „Întâlniri la voi acasă” oferite de teatrul național timișorean, miercuri, 8 aprilie, de la ora 20.00, este programat spectacolul „Vorbește cu mine”, confesiunea a cinci actori eliberați de constrângerile personajului, care cu umor și delicatețe, vorbesc despre teatru, viață, și despre irepetabila întâlnire din fiecare seară cu publicul.

Vineri, 10 aprilie, de la aceeași oră, va fi difuzată online binecunoscuta piesă „Hamlet” de W. Shakespeare, care, în viziunea regizorală a Adei Lupu Hausvater, scoate în evidență destinul unui om neatins de compromisuri și falsitate, un om care trăiește într-o lume foarte asemănătoare cu cea de azi, și căruia îi răspunde live Bean MC, liderul trupei Subcarpați.

Ultimul spectacol al acestei săptămâni este „Sarea în bucate” după Petre Ispirescu, duminică, 12 aprilie, de la ora 20.00.

Toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul Youtube al teatrului sunt disponibile până în data de 1 mai 2020.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.