Liderul PSD, întâlnire secretă la Timișoara cu liderii partidului din vestul țării....

Liderul PSD, întâlnire secretă la Timișoara cu liderii partidului din vestul țării. Reacția lui Grindeanu la propunerea de a fi prim-vicepreședinte

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit, ieri, în secret, la Timișoara cu președinții organizațiilor din vestul țării în turul electoral pentru viitorul congres. Pesediștii nu au anunțat, oficial, evenimentul pentru a nu avea discuții despre regulile care sunt impuse de autorități în starea de alertă, inclusiv cele de distanțare socială.

La întâlnire a participat și fostul premier Sorin Grindeanu, despre a cărui revenire în partid se tot vorbește în ultima perioadă.


Acesta ezită să-și asume plecarea din postul bine plătit din fruntea ANCOM până nu este sigur că va avea asigurată funcția pe care și-o dorește în partid. Conform ultimului scenariu prezentat de Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Gabriela Firea vor fi prim-vicepeședinți, iar Vasile Dâncu este propus ca președinte al Consiliului Național al PSD. Grindeanu nu a dat nici de această dată un răspuns clar fapt care a provocat iritare printre cei prezenți. Nu este stabilită data congresului, acest lucru urmând să fie bătut în cuie după încetarea stării de alertă. Grindeanu a transmis, recent, un mesaj în care vorbea despre faptul că este nevoie de liniște în interiorul partidului atunci când a apărut varianta de a fi contracandidatul lui Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte.

Pesediștii au discutat și despre alianțele pentru alegerile locale, stabilindu-se ca fiecare filială să aibă libertatea de a lupta împreună sau fără Pro România sau ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.