Percheziții la domiciliile unor escroci care închiriau mașini și apoi le vindeau...

Percheziții la domiciliile unor escroci care închiriau mașini și apoi le vindeau pe baza unor acte false

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-32264493">

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

„În data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara și una în Izvin la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Perchezițiile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane care închiriau autoturisme de la anumite societăți de închiriere auto și ulterior le vindeau în baza unor acte false.

Activitățile desfășurate au vizat doi bărbați de 29 și 31 de ani din Izvin și Timișoara și un altul de 42 de ani, cetățean italian, toți fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat un telefon mobil și mai multe documente întocmite în vederea vânzării autoturismelor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.