Premierul Orban, despre autostrada Lugoj – Deva: „Pentru măgăriile pe care le-au...

Premierul Orban, despre autostrada Lugoj – Deva: „Pentru măgăriile pe care le-au făcut ăștia pe lotul 3, nu plătește nimeni? (…) Astea sunt de Parchet”

0
DISTRIBUIȚI

Autostrada dintre Lugoj și Deva a fost subiect de discuție, astăzi, în ședința de Guvern, premierul Ludovic Orban cerând să fie sesizați procurorii.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor a explicat că ”astăzi, situația autostrăzii Lugoj-Deva se prezintă în felul următor – avem 66 de kilometri de autostradă pe care se circulă fără restricții, avem 22 de kilometri pe care se circulă cu restricții, avem 4 kilometri de muzeu în aer liber și 9 km în celebra ”zonă a urșilor” nerealizată.


Obiectivul nostru este finalizăm total acest tronson de autostradă. Vă reamintesc că am preluat 21 de kilometri de muzeu în aer liber. În continuare, realizăm expertiza pentru structură și terasamente, plata se va face din garanția reținută constructorului. Ne dorim ca în cel mai scurt timp să se circule pe acest tronson fără nicio restricție de viteză”.

Ludovic Orban a întrebat ”pentru măgăriile pe care le-au făcut ăștia pe lotul 3, nu plătește nimeni? Nu ați sesizat autoritățile? Acolo a fost clar un aranjament pentru ca o anumită companie să câștige. Toate acestea trebuie sancționate, astea sunt de Parchet, după părerea mea!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.