Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prezent la o înmormântare care...

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prezent la o înmormântare care încălca restricțiile stării de urgență

0
DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Adrian Călin a dezvăluit că, ieri, mai mulți angajați ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inclusiv prim-procurorul Alin Leucea, au participat la o înmormântare unde a fost depășită cu mult limita de opt persoane impusă prin ordonanță militară în timpul stării de urgență.

„Ieri, in jurul pranzului, mai multi procurori si angajati ai Parchetului Tribunalului Bihor au participat la o inmormantare in Haieu/1 Mai, localitate din Judetul Bihor, langa Oradea.


Imaginile suprinse la fata locului arata prezenta a mult de opt persoane, adica peste numarul legal de participanti. Pe numarate, vreo 40! In toata tara mor oameni, dar lumea respecta ordonantele si nu participa la inmormanatari in sensul nerespectarii legii! Sau daca cineva risca, vine amenda imediat. Dar in cazul de ieri, politia a inchis ochii. Cum sa il amendeze organul pe magistrat? E riscant. Mai ales cand e vorba de Prim-Procurorul Parchetului Tribunalului Bihor. Adica oameni grei. Oameni de la care se asteapta sa fie primii care respecta legea! Nu, e invers. Ei sunt primii care o incalca!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook, menționând că „am auzit ca presa locala din Bihor nu are voie sa scrie despre domnul Leucea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.