S-a modificat orarul în care autorităţile maghiare permit intrarea în ţara vecină....

S-a modificat orarul în care autorităţile maghiare permit intrarea în ţara vecină. Condițiile în care românii pot sta pe teritoriul Ungariei

0
DISTRIBUIȚI

nadlac

Noutăţi importante în privinţa accesului în Ungaria pentru cetăţenii UE. Începând de azi autorităţile maghiare permit românilor care călătoresc inclusiv să rămână pe teritoriul ţării vecine.


De asemenea intervalul orar în care poate fi trecută graniţă a fost mărit.

Dacă la finele lunii aprilie se putea doar tranzita Ungaria, între orele 11 şi 23, autorităţile maghiare permit de azi şi rămânerea pe propriul teritoriu. Pe la singura vamă deschisă, Nădlac 1, se poate trece acum frontiera într-un interval de timp mai larg, de la ora 7.00 şi până la ora 1.00 (ora României).

Sunt trei condiţii care trebuie îndeplinite pentru cetăţenii care vor să intre în Ungaria. Acestea sunt: interviu în cadrul caruia va fi evaluată starea de sănătate a persoanelor, condiția esențială fiind lipsa simptomelor de infectare cu noul COVID-19, îndeplinirea condițiilor din Codul Frontierelor Schengen și prezentarea documentelor care să ateste certitudinea permiterii intrării în țara de destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.