Merită să cumperi un Samsung Galaxy Note 9 în 2020? Categoric, da!

Merită să cumperi un Samsung Galaxy Note 9 în 2020? Categoric, da!

0
DISTRIBUIȚI

Un telefon care în august 2020 face doi ani, Samsung Galaxy Note 9 este în continuare un telefon Android puternic, performant și cu un design atemporal. Iar marele avantaj? Acum are un preț mult mai mic.

Succesorul său, Galaxy Note 10, a fost lansat în august anul trecut, dar indiferent dacă deții un Note 9 sau te gândești să alegi unul acum, după ce prețul a scăzut, mai sunt multe lucruri de care să te poți bucura la acest telefon.

În timp ce Note 9 poate să nu fie cel mai nou telefon Samsung de pe piață, mai are multe de arătat. Note 9 are un ecran superb, o tehnologie de procesare rapidă, o baterie masivă și multe altele.

Ca și predecesorii Note, Note 9 Samsung este încărcat cu toată tehnologia pe care ți-ai putea-o dori. Asta înseamnă că are un procesor rapid, o baterie mare, o cantitate mare de memorie RAM și altele asemenea.

Sistemul de operare este Android 9 Pie. Display-ul este un Super AMOLED de 6,4 inci, cu rezoluție 2960×1440, alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 845. Capacitatea de stocare vine în două opțiuni: 128 sau 512GB, cu o posibilitate de extindere cu card MicroSD de până la 2TB. Poți alege memorie internă de 6 sau de 8 GB.

Camerele foto se prezintă astfel: camera primară Super Speed Dual Pixel de 12MP, camera secundară are o lentilă telescopică de 12MP, în timp ce camera frontală are 8MP.

Bateria vine încărcată cu 4.000 mAh, în timp ce rezistența la apă și praf are standardul IP68.

Note 9 – oferte emag.ro

Note 9 oferă îmbunătățirile așteptate în ceea ce privește memoria RAM, performanța camerei etc., dar capătă cu adevărat un avantaj puternic față de predecesorul său Samsung Galaxy Note 8 datorită unui S Pen îmbunătățit și a unei baterii masive.

Cum se compară cu alte telefoane? Fără îndoială, unul dintre cei mai mari concurenți ai Note 9 vine tot de la Samsung, mai precis Galaxy S10 Plus.


Acesta oferă un procesor mai nou, o cameră verso suplimentară și noul afișaj Samsung Infinity-O, dar Note 9 Samsung vine la un preț mai accesibil și este singurul dintre cele două care are iconicul S Pen.

Note 9 de la emag

În afara dispozitivelor Samsung, există și Google Pixel 3 XL. Acesta este telefonul pentru persoanele care doresc să facă cele mai bune poze posibile, iar din perspectiva software-ului, beneficiază de o interfață de utilizator mai curată și de actualizări mai rapide. Există, de asemenea, o concurență dură de la OnePlus 7 Pro datorită designului, performanței, software-ului și prețului său agresiv.

Primele recenzii ale Note 10, succesorul lui Galaxy Note 9, arată că acesta este de fapt un mic downgrade față de Note 9. De exemplu, Note 10 este mai subțire și mai ușor decât Note 9, dar și unul dintre cele mai compacte telefoane cu un ecran de 6,3 inci, însă ecranul este mai mic decât al Note 9, care vine la pachet cu un display de 6,4 inci. Acesta este cel mai notabil downgrade al Note 10 față de Note 9.

De asemenea, cu o capacitate de 3.500 mAh, bateria Galaxy Note 10 este mai mică decât a Note 9 Samsung, de 4.000 mAh.

Dacă așteptai de ceva vreme să cumperi un Note 9, e momentul ideal să o faci. În acest an vor urma, cu siguranță, noi lansări de la Samsung, iar Note 9 va deveni și mai accesibil.

Samsung rămâne lider mondial pe piața telefoanelor mobile, acolo unde conduce detașat clasamentul încă din 2012, an în care a preluat ștafeta de la Nokia.

În ciuda crizei provocate de pandemia de coronavirus, dacă ne uităm la ranking-ul vânzărilor nu găsim foarte mari schimbări. În ciuda scăderilor globale, Samsung rămâne lider al vânzărilor, cu 22% cotă de piață. Urmează Apple și Huawei, cu 14% și 13%, arătând o inversare între locurile 2 și 3, față de anul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.