Primarul din Deta, Petru Roman, a fost implicat într-un accident rutier

Primarul din Deta, Petru Roman, a fost implicat într-un accident rutier

1
DISTRIBUIȚI

Petru Roman, primarul PNL al orașului timișean Deta, a fost implicat astăzi într-un accident de circulație. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului, însă mașina edilului-șef a ieșit „șifonată” din incident.

Din informațiile pe care le deținem, primarul nu ar fi acordat prioritate și a fost izbit în plin de o mașină condusă de o șoferiță. Cele două părți implicate au ales varianta înțelegerii amiabile. „Da, am avut un accident, sunt în regulă. Nimeni nu a fost de vină. Am avut înțelegere amiabilă”, a spus Petru Roman.

Aflat la al treilea mandat de primar în Deta, inițial din partea PDL, apoi din partea PNL, acesta a fost obligat să demisioneze în luna iune a anului trecut, după ce a pierdut un proces cu Agenția Națională de Integritate, prin care a fost declarat ca fiind în conflict de interese (administrativ).


O lună mai târziu, însă, Tribunalul Timiș a întors decizia, Petru Roman fiind repus astfel în funcție.

Acesta nu intenționează să rămână primar pentru încă un mandat, ci își dorește să fie viitor parlamentar, în mediile liberale vehiculându-se vaptul că edilul-șef din Deta ținteste un loc pe lista deputaților la următoarele alegeri.

1 COMENTARIU

  1. „Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului” – eu nu vreau raul nimanui, dar un politician in minus este, per total, un mare plus pentru omenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.