Școala de Arte din Timișoara reia evenimentele cu public. Când sunt programate...

Școala de Arte din Timișoara reia evenimentele cu public. Când sunt programate primele două

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1312609556">

După cele câteva luni în care activitatea Școlii de Arte din Timișoara a fost întreruptă din cauza epidemiei care a impus o serie de restricții, atât profesorii cât și cursanții au început pregătirile pentru două evenimente care vor avea loc în cursul lunii iulie.

În 8 iulie, de la ora 18.00, în Curtea Franciscană a Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș va avea loc vernisajul unei expoziții realizate de cursanții de la clasele de pictură, cine-foto și sculptură-meșteșugari, iar atmosfera va fi întreținută de cursanții de la clasele de vioară, pian și canto muzică ușoară a Școlii de Artă.

În ziua următoare, în același spațiu, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol folcloric al absolvenților de la clasele de canto muzică populară, instrumente de suflat și acordeon.

La cele două evenimente desfășurate în aer liber vor fi respectate toate măsurile de siguranță stabilite de autorități, atât pentru protecția protagoniștilor cât și a spectatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.