Tarifele în piața volantă rămân neschimbate pentru producători. Promisiunea primarului Timișoarei

Tarifele în piața volantă rămân neschimbate pentru producători. Promisiunea primarului Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat pe pagina sa de Facebook că Primăria Timișoara nu va majora taxa de acces pentru producători în piața volantă și că cei care au plătit deja mai mulți bani ca să își expună marfa acolo vor primi sumele înapoi.

Edilul local a notat, într-o postare, că a aflat de la un grup de producători faptul că SC Piețe SA a decis în Consiliul de Administrație majorarea tarifului pentru producătorii din piața volantă. SC Piețe SA este condusă de Ioan Nasleu, un apropiat al primarului Nicolae Robu.

„(…) Am transmis Consiliului de Administrație al SC Piețe SA solicitarea să anuleze majorarea decisă, reunindu-se, în acest sens, într-o ședință de îndată, iar dacă unii producători au plătit deja tariful majorat, să li se returneze diferența în cauză.


Îi asigur pe producătorii autentici de toată protecția mea, pentru ca munca lor să fie răsplătită cum se cuvine și am de la ei așteptări ca, în compensație, să aducă timișorenilor produse de calitate și la prețuri corecte”, a scris pe Facebook, primarul Timișoarei.

Răspunsul primarului vine și după ce recent, candidatul USR la Primăria Timișoara a povestit, tot într-o postare pe Facebook, că un producător care vinde în piața volantă i s-a plâns că taxa pentru expunerea mărfii acolo a crescut de la 200 la 300 de lei.  „Nu vor putea suporta costurile și piața volantă va fi ocupată, ca toate celelalte, de speculanți care și-au obținut, știm toți cum, certificate de producători de la primari. (…) Avem nevoie de o economie locală sănătoasă. (…) Asta ar trebui să fie menirea firmei Primăriei, nu șmenurile cu bișnițari și importatori”, a mai scris Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.