Un festival din Serbia oferă intrare liberă pentru toți cetățenii români

Un festival din Serbia oferă intrare liberă pentru toți cetățenii români

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Way of Life Festival

Festivalul Way of Life, care se desfășoară în perioada 17 – 19 iulie la Vârșeț (Serbia) oferă în acest an intrarea liberă pentru toți cetățenii români care dovedesc acest fapt prin buletin.

Organizatorii evenimentului care are loc într-o locaţie mirifică lângă Vârşeţ (aproximativ zece kilometri de graniţă), în Serbia, le oferă în acest an intrarea gratuită tuturor cetăţenilor din România, Polonia, Finlanda, Japonia și Austria, iar biletele pentru cei care nu vin din aceste țări costă 40 de euro.

Festivalul W.O.L.F.


va avea loc la rezervaţia naturală „Straza“, pe partea dreaptă a râului Karas, la 19 kilometri de Vârşeţ şi va cuprinde recitaluri ale unor artişti din Austria, Grecia, România, Serbia, Malta, Japonia, Marea Britanie, Suedia, Croația și India. Festivalul a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită faptului că îmbină într-un mod inedit sporturile de aventură cu muzica, într-un cadru feeric oferit de rezervaţia unde are loc evenimentul.

Decizia de a permite accesul gratuit pentru cetățeni din alte state la acest eveniment a fost luată în colaborare cu autoritățile locale din Vârşeţ în ideea de a promova peste hotare potenţialul turistic al zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.