Cel mai experimentat mijlocaş al Politehnicii a semnat prelungirea. Alb-violeţii şi-au asigurat...

Cel mai experimentat mijlocaş al Politehnicii a semnat prelungirea. Alb-violeţii şi-au asigurat şi serviciile pe termen lung ale unui tânăr talentat

0
DISTRIBUIȚI
Imagine: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica a continuat negocierile cu jucătorii aflaţi la final de contract. Clubul viola a anunţat azi încă două prelungiri. Astfel, mijlocaşul Alexandru Munteanu, unul dintre jucătorii cu cel mai greu C.V. din lot, şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere. De asemenea, formaţia susţinută şi financiar de suporteri i-au oferit un contract de lungă durată tânărului Vlad Bâte.

Alex Munteanu nu are nevoie de prea multe prezentări fanilor din vestul ţării. El a evoluat în prima ligă pentru Gaz Metan, dar şi pentru ACS Poli. A totalizat peste 200 de meciuri în elită şi a evoluat de asemenea în cupele europene. Mijlocaşul dreapta de 32 de ani a sosit în iarnă la ASU Poli, el locuieşte în Timişoara şi a acceptat un nou contract pe un an de zile, cu drept de prelungire pe încă un sezon.


Munteanu evoluase în doar două partide pentru echipa sa actuală, deoarece campionatul Ligii 2 a fost apoi închis pentru formaţiile sub locul 6.

Clubul negociază în continuare şi cu un alt nume important aflat la final de contract. Fundaşul stânga Sergiu Popovici, sosit tot în iarnă.

ASU Politehnica a reuşit de asemenea să-şi asigure serviciile unui alt mijlocaş, de această dată e vorba de tânărul Vlad Bâte, un puşti de 18 ani cu potenţial. Acesta e cunoscut pentru că a fost câştigătorul ediţiei Milan Junior Camp organizată la Timişoara în anul 2012. În sezonul trecut Bâte a fost împrumutat la Ghiroda în Liga 3, unde a bifat zece partide şi a marcat un gol înainte ca sezonul să fie încheiat din cauza pandemiei.

Recent clubul a parafat alte trei noi contracte cu: Alex Pop, Bogdan Vasile şi Ionuţ Coadă.

În altă ordine de idei, ASU Politehnica şi-a completat programul de jocuri amicale. O singură dată rămâne de completat – 15 august, când adversarul dorit e din Liga 3 sau a 4-a. Astfel, pe lângă Reşiţa şi U Craiova 1948, timişorenii pregătiţi de Tavi Benga vor mai întâlni un adversar de Liga 2 pe 1 august. E vorba de Viitorul Pandurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.