Dimineața accidentelor în Caraș-Severin. O cisternă și un camion, răsturnate pe marginea...

Dimineața accidentelor în Caraș-Severin. O cisternă și un camion, răsturnate pe marginea drumului

0
DISTRIBUIȚI

O cisternă încărcată cu 25 de tone de bitum lichid s-a răsturnat, în această dimineață, pe drumul dintre Caransebeș și Herculane. Un bărbat a fost descarcerat și transportat conștient la spital.

Accidentul a avut loc pe DN6, la Slatina Timiș, iar circulația este blocată în zonă. Șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției, iar autocisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Caras-Severin, trei echipaje de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au fost mobilizate la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj Smurd de la Detașamentul de Pompieri Reșița, un echipaj CBRN.

Un alt accident a avut loc, tot în această dimineață, pe DJ572, între Berzovia și Ersig.


Un camion încărcat cu stupi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nu sunt persoane rănite, însă este necesară repunerea ansamblului pe roți. Circulația nu este blocată în zonă.

UPDATE

Pompierii încearcă să oprească scurgerile de bitum din cisterna care s-a răsturnat pe DN6 Caransebeș-Orșova, în sensul către Orșova.

Traficul este îngreunat, potrivit Centrului Infotrafic.

„Scurgerea de bitum din cisternă nu poate fi oprită din cauza poziției în care se află cisterna. Situația este evaluată de Garda de Mediu CS și echipajul CBRN, care, în funcție de evoluția situației vor lua măsurile necesare pentru limitarea efectelor produse de scurgerea de bitum”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Potrivit sursei citate, la fața locului se deplasează o macara de la Lugoj care să încerce să repună cisterna pe roți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.