Plouă cu amenzi pe șoselele din Timiș. Șoferii indisciplinați, sancționați în weekend

Plouă cu amenzi pe șoselele din Timiș. Șoferii indisciplinați, sancționați în weekend

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Peste 300 de șoferi din județul Timiș au fost amendați, în acest weekend, de polițiștii care i-au prins circulând cu viteză prea mare, fără centura de siguranță sau băuți fiind.

Sâmbătă seara, la Lugoj, un bărbat de 45 de ani a fost oprit în trafic de polițiști, iar testarea au etilotestul a indicat o alcoolemie de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Omul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Ceva mai târziu în noapte, la Bobda, un șofer de 30 de ani a fost de asemenea oprit în trafic, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice care să stabilească cu exactitate alcoolemia.

Potrivit Poliției Timiș, în weekend, agenții de la Rutieră au reținut 47 de permise de conducere din cauză că șoferii nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor, au depășit prin locuri nepermise sau au condus sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare, iar cele mai multe amenzi, 141, au fost date pentru depășirea limitei legale de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.