Prefectul de Caraș-Severin: Purtați măști! Suntem aproape de a ne reîntoarce la...

Prefectul de Caraș-Severin: Purtați măști! Suntem aproape de a ne reîntoarce la starea de urgență

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, face un apel la populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție pentru limitarea răspândirii coronavirusului, în contextul creșterii alarmante a numărului de îmbolnăviri.

„Traversăm o perioadă critică a pandemiei şi vă solicit imperios să respectaţi cu stricteţe măsurile de prevenţie a îmbolnăvirii şi de limitare a răspândirii coronavirusului.


Suntem într-un moment delicat şi riscăm ca sistemul medical să fie copleşit. Atât cei infectaţi cu noul coronavirus, cât şi bolnavii cronici nu vor mai avea loc în spitale”, a transmis, astăzi, Cristian Gâfu.

Reprezentantul Guvernului în Caraș-Severin mai spune că „în acest moment suntem aproape de a ne reîntoarce la starea de urgenţă şi la măsurile pe care le-am avut în acea perioadă, anume să stăm în casă şi să ieşim afară doar limitat şi în baza declaraţiei pe proprie răspundere. Dacă vrem să evităm acest scenariu, purtaţi măşti! Nu vă adunaţi în grupuri şi respectaţi măsurile de distanţare fizică! Spălaţi-vă mâinile cât de des posibil şi aplicaţi cu stricteţe toate normele de igienă! Orice acţiune întreprindeţi, ţineţi cont că SARS Cov-2 ucide!”.

Potrivit celei mai recente raportări făcută de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Caraș-Severin au fost confirmate cu coronavirus 11 persoane. Astfel, numărul celor infectați în acest județ ajunge la 182.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.