Sondaj USR: Dominic Fritz, la 10 procente în urma lui Nicolae Robu,...

Sondaj USR: Dominic Fritz, la 10 procente în urma lui Nicolae Robu, cu trei luni înainte de alegeri

7
DISTRIBUIȚI

Un sondaj realizat la comanda USR printre cetățenii cu drept de vot din Timișoara dă motive de optimism filialei locale a partidului condus de Dan Barna.

Astfel, Dominic Fritz vede drept încurajator faptul că sondajul îl plasează la mai puțin de 10 procente în urma actualului primar, pentru alegerile locale programate la finalul lunii septembrie. „Câștigăm aceste alegeri. Sunt singurul candidat care poate să-l bată pe Nicoale Robu, de care mă despart doar 9,6%.


Cristi Moș se apropie de Alin Nica cu 4.9% în preferințele timișorenilor. Iar pentru Consiliul Local, diferența între noi, USR PLUS și PNL este de doar 6,5%. Aceste date ne dau motive serioase să fim optimiști. Ce avem de recuperat în următoarele două luni și jumătate este notorietatea. Vestea bună este că oamenii care află de noi, ne votează. Dar pentru asta trebuie să ajungem la cât mai mulți timișoreni. Eu voi face toate eforturile: voi ieși în fiecare zi pe stradă, voi face campanii în social media, voi continua conferințele de presă și live-urile, vom fi prezenți în cartiere”, se arată în mesajul trimis membrilor USR de conducerea filialei.

Sondajul care are o marjă de eroare de +/-5% a avut trei întrebări.

– Opțiuni de vot pentru Consiliul Local Timișoara (fără nehotărâți):

Independent 4%
UDMR 3,6%
PSD 9,5%
PRO 6,2%
PNL 40%
PMP 2,9%
USR-PLUS 31,3%
ALDE 1,9%

– Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri, pe cine ați vota pentru funcția de primar?

Nu sunt hotărât sau altul 13,8%

Nicolae Robu (PNL) 39,3%
Adrian Orza 5%
Cornel Jurcă (PMP) 1,2%
Dominic Fritz (USR PLUS) 29,6%
Marius Craina (Pro România) 11,1%

– Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru Consiliul Județean Timiș, pe cine ați vota pentru funcția de președinte?

Altul 19,5%
Nu știu 11,3%
Alin Nica (PNL) 30,5%
Cristian Moș (USR PLUS) 25,6%
Călin Dobra (PSD) 13,1%

7 COMENTARII

    • ba mai degraba invers. sunt mult mai multi care l-ar vota pe Dominic inafara sondajelor. probabil si undercover de la PNL, numai sa se termine odata cu Microbu.

    • Fără intervenția ta care sa sublinieze faptul ca esti fan Craina și pt tine e irelevant ce zice oricine altcineva DECÂT acest individ eram pierduți . Doamne-ajuta cât noroc ca restul sunt in plus , doar așa Craina câștiga 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.